Renata Chlumska & Li Vess – 14 dec

Remedy, Renata Chlumska och Li Vess bjuder in till julig AW!

Missa inte fantastiska erbjudanden på:

  • Pilatesträning och meditationsklasser- soundhealing & breathwork
  • Superäventyraren Renata Chlumskas stilrena träningskläder
  • Nya svenska smyckesvarumärket Li Vess

Nya svenska smyckesvarumärket Li Vess släpper sin fösta kollektion, Victorious. Ambitionen är att inspirera, främst tjejer och kvinnor, att tro på sig själv och våga följa sin dröm. Alla smycken är tillverkade för hand i Sverige, 925 sterling silver eller 18 k återvunnet guld. https://livess.se/

När superäventyraren Renata Chlumska packar för expedition är hög funktion, kvalité och komfort i varje plagg ett måste. I egna varumärke RENATA har hon behållit dessa egenskaper med även adderat en tidlös design för att bygga en smart och snygg garderob med kläder redo för livets olika äventyr. https://www.renatachlumska.com/

Alla gäster erbjuds rabatterade priser och möjlighet till utlottning av gåva från båda varumärkena.

Vi på Remedy erbjuder dig en unik möjlighet att njuta extra av våra Pilates och meditationsklasser, såsom soundhealing och breathwork, med en exklusiv 25% rabatt på klippkort under kvällen. En perfekt julklapp till dig själv eller någon du håller kär! Amelie Parchami, Remedys grundare och tränare, kommer vara på plats för att besvara dina frågor om Remedy, träning och våra olika klasser.

Under kvällen serveras det bubbel med tilltugg!

Vi ser verkligen fram emot att träffa dig och dela en härlig stund inför julen tillsammans.

Datum: torsdagen den 14 dec
Tid: 16.30 – 18.00
Plats: Remedy (Artillerigatan 26)

OSA: senast den 7 december till hello@remedysthlm.com

Begränsat antal platser, först till kvarn!